برگزاری جلسه مشترک مسئولین درآمد و ترخیص بیمارستان های دولتی تحت پوشش دانشگاه در معاونت درمان

با حضور رئیس اداره اعتبارات معاونت درمان، جلسه مشترک مسئولین درآمد و ترخیص مراکز درمانی تابعه برگزار شد.

این جلسه روز دوشنبه 28 آبان97 در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد. و در آن رئیس و کارشناسان اداره اعتبارات معاونت درمان و مسئولین درآمد و ترخیص بیمارستان های دولتی تابعه حضور داشتند.
ابتدا محمد خانی رییس اداره اعتبارات معاونت درمان دستور جلسه را اعلام کرد و سپس کارشناسان اداره اعتبارات در خصوص نحوه صحت سنجی ورود اطلاعات در سامانه های Medcare  (نیازمندان) وHSE  با سیستم اطلاعات (HIS) بیمارستان توضیح داده و نمایندگان بیمارستان در این خصوص تجربیات خود را به اشتراک گذاشتند.

توضیح آن که: در این جلسه گزارش بازخورد از بازدیدهای بعمل آمده از مراکز تابعه ارائه شد. در پایان اعضاء حاضر در جلسه به بحث و تبادل نظر در خصوص پیاده سازی ویرایش نهایی خدمات ستاره دار در مراکز تابعه پرداختند.

خبرنگار: باهو

۳۰ آبان ۱۳۹۷ ۱۱:۰۰

کلیه حقوق این وب‌سایت متعلق به معاونت درمان دانشگاه تهران می‌باشد.