برگزاری کارگاه حمایت از نوزاد تازه متولد شده

با هماهنگی گروه سلامت مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان، کارگاه HBB در بیمارستان اقبال برگزار شد.

این کارگاه تخصصی یکشنبه 27 آبان ماه ۹۷ در بیمارستان اقبال با هماهنگی گروه مادر، نوزاد و مامایی این معاونت ویژه پزشکان، کارشناسان مامایی و  پرستاری مرتبط با مادر و نوزاد برگزار شد.
دکتر فصیح پور متخصص اطفال و عضو هیات علمی دانشگاه در خصوص اقدامات ضروری در نوزادان نیازمند کمک برای شروع تنفس در دقیقه اول تولد (دقیقه طلایی) و تهویه در نوزادان دارای ضربان قلب طبیعی یا کاهش یافته توضیحاتی داد و بر اهمیت کارتیمی در این حوزه تأکید کرد.
احمدی کارشناس نوزادان معاونت درمان در خصوص آمادگی‌های لازم پیش از تولد نوزاد برای حاضرین و لزوم هماهنگی تیم احیاء و همسان عمل کردن تمامی گروه های تخصصی ازجمله بیهوشی و اطفال در این خصوص مطالبی را ارائه کرد.

خبرنگار: باهو

۲۹ آبان ۱۳۹۷ ۱۰:۳۱

کلیه حقوق این وب‌سایت متعلق به معاونت درمان دانشگاه تهران می‌باشد.