برگزاری نشست مشترک مدیران پرستاری بیمارستان های دولتی و خصوصی تحت پوشش در معاونت درمان

با حضور مشاور معاون درمان و مدیر امور پرستاری دانشگاه، جلسه مشترک مدیران پرستاری بیمارستان های تابعه در معاونت درمان برگزار شد.

این جلسه روز سه شنبه 22 آبان 98 در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد و در آن دکتر سعید پور مشاور معاون درمان، دکتر ورعی مدیر امور پرستاری دانشگاه، طالب و آجودانی کارشناسان مدیریت امور پرستاری معاونت درمانو مدیران پرستاری مراکز تابعه حضور داشتند.

دکتر سعیدپور با اشاره به اهمیت جایگاه پرستاری در حوزه درمان دانشگاه، گفت: توجه به دستورالعمل ها و اجرای راهنماهای بالینی بسیار مهم است. با توجه به حضور بیشترین تعداد نیروی انسانی در حوزه پرستاری،توجه مدیران پرستاری به سیاست های کلان دانشگاه در مدیریت منابع و مصارف می تواند بسیار کمک کننده باشد.

دکتر ورعی در این جلسه در خصوص تغییر وظائف برخی از کارشناسان مدیریت امور پرستاری و نحوه برآورد نیروی انسانی در حوزه پرستاری توضیحاتی داد.

خبرنگار و عکاس: باهو

۲۷ آبان ۱۳۹۷ ۱۰:۵۵

کلیه حقوق این وب‌سایت متعلق به معاونت درمان دانشگاه تهران می‌باشد.