برگزاری جلسه کمیته دانشگاهی بررسی علل مرگ مادر باردار پرخطر با حضور معاون درمان دانشگاه

دکتر رضایی در جلسه کمیته دانشگاهی مرگ مادر باردار گفت:در این کمیته با نگاه کاملا تخصصی و عالمانه پرونده ها بررسی شده و همه اعضا مسائل را با جدیت خوبی مورد کنکاش قرار می دهند.

این جلسه روز چهارشنبه 23 آبان 97 در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد و در آن دکتر رضایی معاون درمان دانشگاه، دکتر آل یاسین مدیر گروه تخصصی زنان، دکتر تهرانیان رییس گروه سلامت مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان و سایر اعضای کمیته حضور داشتند.
دکتر رضایی در این جلسه ضمن قدردانی از اعضای کمیته دانشگاهی مرگ مادر باردار گفت: در این کمیته با نگاه کاملا تخصصی و عالمانه پرونده ها بررسی شده و همه اعضا مسائل را با جدیت خوبی مورد کنکاش قرار می دهند.
وی با اشاره به موضوع ارجاع بیماران در استان تهران، افزود: مسئله ارجاع و یکسان سازی HIS  بیمارستان های شهر تهران موضوعی بسیار مهم و مورد توجه خاص وزیر محترم بهداشت نیز هست، که از سوی معاونت درمان وزارت متبوع در حال پیگیری است. بحث ارتباط و تعامل بین سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و ایران از مهمترین ذغذغه ها و چالش های 30 سال گذشته در حوزه درمان استان تهران بوده و هست و امیدواریم با تدابیری که در سطح وزارت متیوع و این سه دانشگاه صورت می گیرد این مسئله هر چه زودتر حل شود.
معاون درمان دانشگاه همچنین با اشاره به اشکالات موجود در نقل و انتقالات بین بیمارستانی بیماران به ویزه مادر پرخطر گفت:  نقش ستاد هدایت دانشگاه در ساماندهی اورژانس های بیمارستانی بسیار مهم و ضروری است. متاسفانه زیر ساخت های خدمت رسانی ما دارای نقائصی است که باید نسبت به رفع آن تلاش کنیم.
دکتر آل یاسین با تاکید بر اهمیت موضوع نجات مادر باردار پر خطر گفت: بیمارستان های سطح 3 موظف به پذیرش مادر پرخطر هستند و باید تحت هر شرایطی مادر باردار پرخطر را پذیرش کنند. خوشبختانه در سطح وزارتی در حال تدوین پروتکل کشوری نقل و انتقال مادر هستیم. بدیهی است در انتقال مادر پرخطر حضور پزشک نقش مهم و حیاتی دارد و انتقال بیمار باید با آمبولانس مناسب و در شرایط کاملا استاندارد انجام شود.
همچنین دکتر سلیمی نیا متخصص بیهوشی بیمارستان شریعتی و عضو این کمیته بر اجرای دقیق پروتکل انتقال بیمار تاکید کرد.
توضیح آن که: در این جلسه دکتر تهرانیان به توضیح در خصوص هر یک از پرونده های مورد بررسی و فرآیند درمان پرداخت و اعضا در خصوص علل تهدید به مرگ و عوامل موثر در مرگ مادر پرخطر به بحث و تبادل نظر پرداختند.

خبرنگار و عکاس: باهو

۲۷ آبان ۱۳۹۷ ۱۰:۲۷

کلیه حقوق این وب‌سایت متعلق به معاونت درمان دانشگاه تهران می‌باشد.