برگزاری جلسه ویدئو کنفرانس با موضوع " قوانین، مقررات و فرآیندهای رسیدگی به تخلفات اداری"

با حضور معاون درمان وزیر بهداشت و معاون وزیر دادگستری جلسه قوانین، مقررات و فرآیندهای رسیدگی به تخلفات اداری به صورت ویدئو کنفرانس با مسئولین معاونت های درمان دانشگاه ههای علوم پزشکی سراسر کشور برگزار شد.

در این جلسه کشوری که به صورت ویدئو کنفرانس روز سه شنبه 22 آبان 97 برگزار شد، دکتر سعید پور مشاور معاون درمان، دکتر عباسی مدیر نظارت و نمایندگان سازمان حمایت از مصرف کنندگان به همراه تیمی از کارشناسان حوزه نظارت و شکایات معاونت درمان به طریق ویدئو کنفرانس در کنار مسئولین معاونت های درمان سایر دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور با معاون درمان وزیر بهداشت و معاون وزیر دادگستریارتباط گرفتند.

دکتر عباسی در این خصوص گفت: در بخش نخست برنامه معاونین محترم وزارت های بهداشت و دادگستری در خصوص ضرورت ایجاد هماهنگی و نیزبرنامههای مشترک پیش بینی شده توضیحاتی دادند. و سپس، جلسه به صورت آموزش و پرسش و پاسخ ادامه یافت.

خبرنگار: باهو

۲۲ آبان ۱۳۹۷ ۱۱:۱۷

کلیه حقوق این وب‌سایت متعلق به معاونت درمان دانشگاه تهران می‌باشد.