برگزاری جلسه کمیته دانشگاهی ستاد اجرایی طرح تحول نظام سلامت با حضور رییس دانشگاه

دکتر کریمی رییس دانشگاه در جلسه ستاد طرح تحول دانشگاه گفت: وقتی که در مسند مسئولیت می نشینیم جدا از همه ظواهر امر، باید با در نظر گرفتن اخلاق وظائفمان را به درستی انجام دهیم.

گالری تصاویر

این جلسه روز دو شنبه 21 آبان 97 در سالن شورای ساختمان مرکزی دانشگاه برگزار شد و در آن دکتر کریمی رییس دانشگاه، دکتر بیگلر معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع، دکتر رضایی معاون درمان، دکتر حاجی محمودی معاون غذا و دارو، دکتر مرعشی مدیر آمار و فناوری اطلاعات، چترروز مدیر مالی، دکتر رویینی مدیر داروخانه های بیمارستانی، دکتر صادق نیت رییس مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، دکترمهرپور رییس بیمارستان شریعتی و دکترسعیدپور مشاور معاون درمان حضور داشتند.
دکتر کریمی رییس دانشگاه با اشاره به جلسه ستاد تحول سلامت کشور که با حضور وزیر بهداشت و روسای دانشکاه های علوم پزشکی استان تهران برگزار شد، گفت: وقتی که در مسند مسئولیت می نشینیم جدا از همه ظواهر امر، باید با در نظر گرفتن اخلاق وظائفمان را به درستی انجام دهیم.
وی همچنین در خصوص خرید اقلام غیر هتلینگ تاکید کرد: به هیچ وجه نباید مسئولیت بیمارستان ها را در این حوزه بر دوش داروخانه های بیمارستانی بیاندازیم. بیمارستان ها می توانند با حمایت معاونت توسعه و هماهنگی مرکز مدیریت داروخانه های بیمارستانی دانشگاه، نسبت به خرید اقلام غیر هتلینگ (طبق دستوالعمل وزارت متبوع) اقدام کنند.
در ادامه، دکتر رضایی معاون درمان دانشگاه ضمن ارائه گزارشی از ستاد تحول سلامت کشور، افزود: در این جلسه نقطه نظرات دانشگاه و همچنین عملکرد بیمارستان های تابعه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
دکتر مهرپور ضمن ارائه گزارشی از مدیریت هزینه های درمانی در بیمارستان شریعتی گفت: با مداخله در تعداد روزهای بستری بیماران، راه اندازی Day Clinic برای تزریق داروهای گران قیمت به صورت دوره ای، ورود جدی در کنترل مصرف آنتی بیوتیک طبق دستورالعمل های کشوری باهمکاری خوب گروه عفونی و بخش مراقبت های دارویی، مدیریت بهره برداری تست های آزمایشگاهی و محدود سازی تکرار غیر منطقی درخواست آزمایشات و بهینه سازی درخواست آزمایشات پرهزینه همراه با فعال کردن سطوح نظارتی توانستیم در جهت مدیریت منابع و مصارف بیمارستان شریعتی گام های موثری برداریم.
وی همچنین در خصوص کنترل هزینه های دارو و تجهیزات این مرکز، افزود: با انجام اقداماتی چون خرید اقلام دارو و تجهیزات داخلی به جای برندهای خارجی، کنترل مصرف داروهای گران قیمت در بیماران بستری موقت، استریل و استفاده مجدد ملزومات پزشکی قابل ریوز و ... موفق به مدیریت هزینه ها در این حوزه نیز شدیم. ولی متاسفانه با توجه به افزایش قیمت ها، اگر چه به لحاظ تعداد صرفه جویی خوبی صورت گرفته، ولی با این حال تغییر قابل توجی در کاهش هزینه ها حاصل نشده است.
رییس بیمارستان شریعتی در ادامه گزارش خود با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ صرفه جویی گفت: متاسفانه ما مردمی مصرف گرا هستیم که به صرفه جویی عادت نکرده ایم. به همین علت گاها کارکنان بیمارستان از سطوح مختلف در برابر فرهنگ بهینه مصرف کردن منابع مقاومت می کنند. باید نگرش مان را نسبت به مسائل اصلاح کنیم.
دکتر حاجی محمودی معاون غذا و داروی دانشگاه در این جلسه بر هماهنگی بیمارستان ها و داروخانه های بیمارستانی جهت تهیه و خرید اقلام غیر هتلینگ تاکید کرد و گفت: وظیفه داروخانه های بیمارستانی تامین دارو، تجهیزات و اقلام هتلینگ است و بیمارستان ها بای برای خرید اقلام غیر هتلینگ با داروخانه های بیمارستانی به تفاهم برسند.
دکتر رویینی مدیر داروخانه های بیمارستانی تحت پوشش دانشگاه، با ارائه لیست اقلام هتلینگ بر اساس آخرین دستورالعمل شورایعالی بیمه، به مطالبات این مرکز از بیمارستان های تابعه و  پاره ای از مشکلات موجود در خرید دارو و تجهیزات اشاره کرد و گفت: ما در داروخانه های بیمارستانی به عنوان مجموعه تامین کننده به ویژه در شرایط خاص کنونی نمی خواهیم از زیر بار مسئولیت شانه خالی کنیم و تا حد توان جهت تامین نیازهای دارو و تجهیزات مراکز تحت پوشش انجام می دهیم.
خبرنگار و عکاس: باهو

۲۱ آبان ۱۳۹۷ ۱۷:۲۱

کلیه حقوق این وب‌سایت متعلق به معاونت درمان دانشگاه تهران می‌باشد.