اطلاعیه: تفویض صدور مجوز شرکت های ثالث خدمات پس از فروش قطب 10 (تهران، شهید بهشتی، ایران) به معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران

صور مجوز شرکت های ثالث خدمات پس از فروش قطب 10 شامل مناطق جغرافیایی تحت پوشش دانشگاه های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و ایران به معاونتدرمان دانشگاه علوم پزشکی تهران تفویض شد.

مهندس درویش رییس اداره تجهیزات پزشکی معاونت درمان دانشگاه در این خصوص گفت: با توجه به دستور العمل ابلاغی از وزارت متبوع، صدور مجوز شرکت های ثالث ارائه دهنده خدمات پس از فروش جهت تجهیزات پزشکی مورد استفاده در مراکز درمانی در محدوده جغرافیایی شهر تهران و شهرستان های تابعه، به دانشگاه علوم پزشکی تهران تفویض شد.
با توجه به نامه شماره  202469/644 که در تاریخ 29 مهر 97 از سوی دکتر مسائلی، مدیرکل محترم امور تجهیزات و ملزومات پزشکی ابلاغ شد و نظر به ضرورت ارائه خدمات پس از فروش جهت تجهیزات پزشکی و تاثیر بسزای آن در کاهش زمان خواب و حفظ ایمنی و عملکرد آن ها " صدور مجوز شرکت های ثالث خدمات پس از فروش " در محدوده جغرافیایی تعیین شده به این دانشگاه تفویض شده است.
وی همچنین در ادامه توضیح داد: به موجب ابلاغ یاد شده، تمامی شرکت های متقاضی جهت دریافت  مجوز ثالث خدمات پس از فروش، باید با مدارک و مستندات لازم که در صفحه اداره تجهیزات پزشکی سایت معاونت درمان به نشانی  darman.tums.ac.ir  آمده است مراجعه کنند.

خبرنگار: باهو

۱۴ آبان ۱۳۹۷ ۱۳:۵۹

کلیه حقوق این وب‌سایت متعلق به معاونت درمان دانشگاه تهران می‌باشد.