بازدید نمایندگان مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماریهای وزارت بهداشت از مرکز ناباروری بیمارستان دکتر شریعتی

تیمی از مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری های ناباروری وزارت بهداشت با همراهی نماینده معاونت درمان دانشگاه از مرکز ناباروری بیمارستان دکتر شریعتی بازدید کردند.

روز شنبه 5 آبان 97 ، تیمی متشکل از دکتر بتول حسین رشیدی و  حوریه اصلانی از مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماریهای وزارت بهداشت و الهه خالونظری کارشناس مسئول امور مامایی معاونت درمان از مرکز ناباروری بیمارستان دکتر شریعتی بازدید کردند.
بازدیدکنندگان ابتدا در نشستی با دکتر آل یاسین مدیر گروه زنان دانشگاه، دکتر آقا حسینی رئیس بخش ناباروری، دکتر شعبانی امبریولوژیست، دکتر مهدوی متخصص ناباروری، بابایی سرپرستار و  محمد علی مامای بخش ناباروری بیمارستان دکتر شریعتی به بررسی آمار خدمات ناباروری ارائه شده در مرکزو مشکلات موجود در زمینه تحویل مبالغ تعهد طرح حمایت مالی زوجین نابارور و تجهیزات مورد نیاز ناباروری بویژه دستگاه های سونوگرافی، هیستروسکوپی و لاپاراسکوپی پرداختند.
 در ادامه  دکتر رشیدی ببا همراهی دکتر آل یاسین از بخش های مختلف مرکز ناباروری شامل: اتاق سونوگرافی، اتاق نمونه گیری، آزمایشگاه جنین شناسی، اتاق عمل و ... و نیز بخش ناباروری جدید بازدید و با پزشکان و پرسنل آن گفتگو کردند.

وی همچنین، ضمن تاکید بر راه اندازی آسانسور بخش ناباروری جدید،از ساختار فیزیکی مناسب ساختمان جدید ابراز رضایت و خوشنودی کرد.

ضمن این بازدید، اصلانی ثبت بیماران در سامانه خدمات ناباروری و تشکیل پرونده های ناباروری این مرکز را پایش کرد.

خبرنگار: باهو

۶ آبان ۱۳۹۷ ۱۱:۲۳

کلیه حقوق این وب‌سایت متعلق به معاونت درمان دانشگاه تهران می‌باشد.