نشست مشترک گروه سلامت مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان با مسئولین فنی بیمارستان های خصوصی

با حضور دکتر آل یاسین مدیر گروه زنان دانشگاه و دکتر تهرانیان رییس گروه سلامت مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان جلسه ای با مسئولین فنی بیمارستان های خصوصی تابعه برگزار شد.

این جلسه روز چهارشنبه 11 مهر ماه 97 با حضور مسئولین فنی، روسای بخش‌های زنان و مسئولین بلوکهای زایمان بیمارستانهای غیردولتی و به منظور ارائه راهکارهای پیشنهادی بیمارستانهای غیر دولتی در خصوص کاهش سزارین نخست زا و افزایش زایمان طبیعی در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد.

دکتر آل یاسین مدیر گروه زنان دانشگاه با تاکید بر استفاده از راهنمای کشوری خدمات مامایی و زایمان در بیمارستانهای کشور به عنوان مرجع قضاوتها در بررسی پرونده های پزشکی گفت: تلاش در کاهش آمار سزارین نخست زای کم خطر تا حد انتظار دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان سر قطب استان تهران و همچنین همکاری  بیشتر متخصصین زنان در انجام زایمان فیزیولوژیک الزامی است.
در این جلسه دکتر تهرانیان رئیس گروه مادر، نوزاد و مامایی در خصوص مهمترین بند دستورالعمل برنامه ترویج زایمان طبیعی در سال 97 که هدف گذاری شاخص سزارین نخست زا به عنوان معیار کسر اعتبار بخشی است، توضیحاتی داد.
در ادامه باتوجه به نتایج پایش سزارین نخست زای مراکز غیردولتی در سه ماهه اول سال97، نمایندگان مراکز خصوصی راهکارهای اجرایی و مداخلات اصلاحی طراحی‌شده در راستای کاهش شاخص سزارین نخست زا را  پیشنهاد کردند.
خبرنگار: باهو

۱۸ مهر ۱۳۹۷ ۱۱:۴۸

کلیه حقوق این وب‌سایت متعلق به معاونت درمان دانشگاه تهران می‌باشد.