حضور دانشگاه علوم پزشکی تهران در نمایشگاه و کنفرانس ملی گردشگری سلامت اصفهان

با حضور نمایندگانی از معاونت درمان و بیمارستان های دولتی تابعه غرفه دانشگاه علوم پزشکی تهران جهت معرفی خدمات درمانی در نمایشگاه و کنفرانس ملی گردشگری سلامت اصفهان، برپا شد.

نمایشگاه و کنفرانس ملی گردشگری سلامت در شهر اصفهان با هدف توسعه گردشگری سلامت و معرفی ظرفیت های سرمایه گذاری مراکز درمانی دانشگاههای علوم پزشکی کشور از تا 13۱۱ مهرماه در شهرک سلامت اصفهان برگزار شد.
معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور نمایندگانی از بیمارستان های  فارابی، امیراعلم، آرش و مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) در این نمایشگاه شرکت و اقدام به معرفی خدمات درمانی مراکز تابعه کردند.
همچنین دکتر هاشم زاده رئیس اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت از  غرفه دانشگاه علوم پزشکی تهران بازدید کرد.

اصفهان   عباس آبادی مسئول گردشگری سلامت معاونت درمان دانشگاه در خصوص حضور در این نمایشگاه گفت: بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی تهران با توجه به ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی منحصر به فرد در سطح کشور و خاورمیانه، پتانسیل بالایی برای جذب بیماران بین الملل دارند. در حال حاضر 8 بیمارستان تحت پوشش دانشگاه دارای مجوز IPD (مجوز پذیرش بیماران بین  الملل) هستند. بیمارستانهای دانشگاهی یاس، فارابی، امیراعلم و سینا در زمینه گردشگری سلامت فعال بوده و همچنین از طرف وزارت بهداشت بیمارستانهای فارابی و صدیقه زهرا (س) جزء بیمارستانهای برتر و موفق کشوری در گردشگری سلامت معرفی شده اند.
وی همچنین با اشاره به اقدامات معاونت درمان در حوزه گردشگری سلامت افزود: از ابتدای سال 97 توسعه گردشگری سلامت جزء برنامه های عملیاتی معاونت درمان قرار گرفته و در این زمینه کارگروهی متشکل از معاونین درمان و بین الملل دانشگاه،روسا و معاونین بین الملل بیمارستانها ایجاد شده است. که وظیفه آن، تدوین نقشه راه ،شناسایی چالشها و موانع توسعه گردشگری سلامت در سطح دانشگاه و برنامه ریزی برای رفع آنها است. و حضور فعال تیم معاونت درمان و بیمارستانهای تابعه در این نمایشگاه در راستای اهداف این کارگروه است.
توضیح آن که: در غرفه دانشگاه علوم پزشکی تهران در شهرک سلامت اصفهان، نمایندگان و کارشناسانIPDبیمارستانهای فارابی، امیراعلم، آرش و امام خمینی (ره) به معرفی خدمات درمانی مراکز خود به بازدیدکنندگان پرداختند.

خبرنگار: باهو

۱۵ مهر ۱۳۹۷ ۰۰:۰۳

کلیه حقوق این وب‌سایت متعلق به معاونت درمان دانشگاه تهران می‌باشد.