اطلاعیه معاونت درمان دانشگاه در خصوص ویرایش سوم چک لیست ارزیابی باکتری شناسی

اداره امور آزمایشگاه های معاونت درمان طی اطلاعیه ای از آخرین ویرایش چک لیست ارزیابی باکتری شناسی را خبر داد.

ندا خلعتبری کارشناس مسئول اداره امور آزمایشگاه های معاونت درمان در این خصوص گفت: در سال 96 چک لیست ارزیابی بخش باکتری  شناسی که توسط  آزمایشگاه مرجع سلامت  ایلاغ شد و جهت استفاده در آزمایشگاه های تشخیص طبی در سایت معاونت درمان قرار گرفت. مجددا، در سال 97، در ویرایش سوم این چک لیست برخی از بند ها شفاف تر و تغییراتی در برخی از محور ها  اعمال شده که در ارتقاء در بخش های باکتری شناسی کمک کننده است.
آزمایشگاه های تشخیص طبی تحت پوشش موظف هستند نسبت  به مطالعه و عملیاتی شدن بندهایی از چک لیست که با فعالیت های مرکز هماهنگاست  اقدام کنند. همچنین از این پس، تمامی نظارت ها بر بخش فوق مطابق چک لیست جدید انجام خواهد شد.

چک لیست جدید ارزیابی بخش باکتری شناسی

خبر: باهو

۳۱ شهریور ۱۳۹۷ ۱۲:۰۰

کلیه حقوق این وب‌سایت متعلق به معاونت درمان دانشگاه تهران می‌باشد.