برگزاری جلسه مدیران پرستاری بیمارستان های تحت پوشش در معاونت درمان

جلسه مدیران پرستاری دانشگاه با موضوع برنامه تعهد حرفه ای در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد.

جلسه مدیران پرستاری بیمارستان روز سه شنبه مورخ 19 تیرماه 97 در سالن اجتماعات معاونت درمان با حضور دکتر ورعی سرپرست مدیریت پرستاری، دکتر عباسی مدیر نظارت و اعتبار بخشی، کیانی رییس امور اداری معاونت درمان و مدیران پرستاری بیمارستان ها و کارشناسان مدیریت امور پرستاری معاونت درمان برگزار شد.

دکتر عباسی مدیر نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان در این جلسه در مورد برنامه های تعهد حرفه ای دانشگاه توضیحاتی داد.

همچنین میربازغ کارشناس مدیریت پرستاری معاونت درمان، در خصوص برنامه حریم و پوشش بیماران صحبت کرد.
در پایان دکتر ورعی از مدیران پرستاری بیمارستان های تابعه خواست تا هر چه زودتر نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص برنامه های اجرایی تعهد حرفه ای به دفتر مدیریت پرستاری ارسال کنند.
عکس و خبر: باهو

۲۰ تیر ۱۳۹۷ ۰۹:۱۰