برگزاری جلسه کمیته توسعه ارتباطات بین الملل در بیمارستان ضیائیان

با حضور دکتر مهدی رضایی معاون درمان دانشگاه، اولین جلسه کمیته توسعه ارتباطات بین الملل برگزار شد.

اولین جلسه کمیته توسعه ارتباطات بین الملل، روز شنبه 16 تیر ماه با حضور دکتر رضایی معاون درمان، دکتر شباب مدیر درمان، دکتر سعیدپور مشاور معاون درمان، دکتر عفت پناه رئیس بیمارستان ضیائیان، دکتر بدو رئیس مرکز طبی کودکان، دکتر جعفریه رئیس مجتمع بیمارستانی امیر اعلم، خانم عباس آبادی رئیس گروه ارتقاء کیفیت معاونت درمان و اعضاء کمیته در سالن کنفرانس بیمارستان ضیائیان برگزار شد.
در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از وضعیت گردشگری سلامت دانشگاه و بیمارستان‌های دارای مجوز IPD ، چالش‌ها و مشکلات بیمارستان‌ها درزمینه توسعه گردشگری سلامت دانشگاه بیان شد.

دکتر رضایی معاون درمان دانشگاه در خصوص اهداف اصلی تشکیل این کمیته گفت: از تشکیل کمیته توسعه ارتباطات بین الملل سه هدف: توسعه گردشگری سلامت، ایجاد مؤسسات درمانی در کشورهای مبدأ و اعزام نیروهای متخصص و ارائه خدمات و تبادلات بین المللی در زمینه ارتقاء دانش و مهارت گروههای درمانی به ویژه گروه پرستاری در بخشهای مورد نیاز را پیگیری می کنیم.

توضیح آن که: در راستای سیاستهای وزارت بهداشت و راهبردهای دانشگاه مبنی بر توسعه خدمات گردشگری سلامت و توسعه روابط بین الملل، پیشنهادها و راهکارهایی از سوی اعضاء کمیته طرح و تبادل نظر شد.
خبر: باهو

۱۹ تیر ۱۳۹۷ ۱۱:۱۵

کلیه حقوق این وب‌سایت متعلق به معاونت درمان دانشگاه تهران می‌باشد.