برگزاری جلسه کارگروه بازنگری دستورالعمل پوشش یارانه ای دارو، ملزومات و خدمات درمانی در معاونت درمان

دومین جلسه کارگروه بازنگری دستورالعمل پوشش یارانه ای دارو، ملزومات و خدمات درمانی در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد.

این جلسه روز یک شنبه 17 تیر 97 با حضور دکتر مومنی دبیر کارگروه و سایر اعضا در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد.

دکتر مومنی دبیر ستاد طرح تحول نظام سلامت دانشگاه و دبیر کارگروه بازنگری دستورالعمل کاهش فرانشیز بیماران بستری در خصوص ماهیت دستور ابلاغی وزارت متبوع برای کاهش پرداخت مستقیم از جیب بیماران بیمه شده به 10 درصد در مراکز دولتی توضیحاتی داد و بر مدیریت منطقی هزینه های تحمیلی به صندوق یارانه سلامت و تعیین عناوین نیازمند پوشش یارانه و شفاف سازی خدمات نیازمند پوشش این صندوق تاکید کرد.

در این جلسه همچنین در خصوص چالش های مالی پیش رو در مراکز درمانی تابعه و کمبود منابع، عدم تامین اعتبار از سوی سازمان های بیمه گر و یارانه سلامت و موضوع تعیین سقف برای پرونده های مالی از سوی سازمان های بیمه گر بحث و تبادل نظر شد.

۱۹ تیر ۱۳۹۷ ۱۰:۲۹