مراسم تکریم و معارفه مدیران پیشین و جدید پرستاری دانشگاه در معاونت درمان

دکتر رضایی: در موفقیت های پزشکی کشور، نقش پرستاران ستودنی و انکارنشدنی است معاون درمان دانشگاه در مراسمی از تلاش های ارزشمند دکتر وسکویی قدردانی و دکتر ورعی را به عنوان سرپرست جدید مدیریت پرستاری دانشگاه معرفی کرد.

مراسم تکریم دکتر خورشید وسکویی مدیر پیشین و معارفه دکتر شکوه ورعی سرپرست جدید مدیریت پرستاری دانشگاه شنبه 16 تیر 97 در سالن اجتماعات معاونت درمان با حضور معاون درمان، رییس دانشکده پرستاری و مامایی، نمایندگانی از حوزه معاونت پرستاری وزارت متبوع، معاون توسعه دانشگاه البرز، مدیر بودجه دانشگاه، روسا، مدیران و مدیران پرستاری بیمارستان ها، نمایندگان انجمن پرستاری، مسئولین و کارشناسان معاونت درمان برگزار شد.
دکتر مهدی رضایی معاون درمان دانشگاه در این مراسم، پرستاران را نمونه بارز ازخودگذشتگی و نماد نوع دوستی در جامعه خواند و گفت: در موفقیت های پزشکی کشور، نقش پرستاران ستودنی و انکارنشدنی است.
وی با اشاره به تلاش های ارزشمند دکتر وسکویی در حوزه مدیریت پرستاری دانشگاه افزود: از خصوصیات ممتاز دکتر وسکویی می توان به قدرت برنامه ریزی، سازماندهی و نظارت اشاره کرد. علی رغم همه این امتیازات گردش مدیریتی اجتناب ناپذیر است چرا که، ثبات مدیریت پیامدهای منفی چون: یکنواختی جو سازمانی، مقاومت در برابر تغییرات،کاهش حساسیت در انجام وظائف، کاهش نوآوری و جلوگیری از تمرین مدیریتی سایرین را در پی خواهد داشت.
معاون درمان با معرفی دکتر شکوه ورعی به عنوان سرپرست جدید مدیریت پرستاری دانشگاه، گفت: انتظارتی که از مدیریت جدید پرستاری دارم این است که در چابک سازی نظام تصمیم گیری در مدیریت بیمارستان ها، در ارتقای هدفمند سطح دانش و مهارت پرستاران همگام با پیشرفت های نوین درمانی و نهایتا، در حفظ انسجام و احساس تعلق رشته های مختلف که در ذیل گروه پرستاری تعریف شده اند با مدیریت همه جانبه نگر و پرهیز از بخشی نگری، بکوشد.
دکتر وسکویی ضمن ارائه گزارشی از اهم اقدامات انجام شده حوزه مدیریت پرستاری دانشگاه در سال های اخیر گفت: اولین سپاسم را تقدیم همکاران گروه پرستاری دانشگاه می کنم که شبانه روز گمنام کار کردند تا ما با نام نشان مدیریت کنیم. وی در ادامه همچنین از همه مسئولین دانشگاه، معاونت درمان، بیمارستان ها و کارشناسان پرستاری مدیریت پرستاری دانشگاه قدردانی کرد و گفت: امیدوارم در تحقق ماموریت اصلی مدیریت پرستاری در راستای عدالت اجتماعی یعنی ارائه خدمات جامع پرستاری مبتنی بر شواهد و استانداردهای حرفه ای با بهره گیری از فناوری ها به همه مددجویانمان موفق بوده باشیم.
دکتر ورعی در این مراسم گفت: ما در اینجا جمع شدیم تا از زحمات دکتر وسکویی در مسیر بالندگی حرفه پرستاری طی سال هایی که گذشت، قدردانی کنیم. همچنین از حسن نظر رییس محترم دانشگاه و معاون محترم درمان در انتخاب من به عنوان سرپرست مدیریت پرستاری دانشگاه تشکر می کنم و امیدوارم در پناه خداوند و با همراهی و هماهنگی تمامی کادر محترم پرستاری دانشگاه در پیشبرد اهداف عالی پرستاری گام های موثری بردارم.
توضیح آن که: در پایان این مراسم لوح های تقدیری از جانب معاون درمان دانشگاه و معاون پرستاری وزارت متبوع به دکتر وسکویی اهدا شد.

عکس و خبر: باهو

۱۷ تیر ۱۳۹۷ ۱۰:۳۵

کلیه حقوق این وب‌سایت متعلق به معاونت درمان دانشگاه تهران می‌باشد.