خدمات غذایی 

آموزش مداوم - تغذیه 

کارشناس تغذیه: شیما هادوی

 

استاندارد های رژیم درمانی:

1- تغذیه در بیماری دیسفاژی
2- تغذیه در پیشگیری از فشار خون بالا
3- تغذیه در جراحی معده
4- تغذیه در جراحی روده
5- تغذیه در بیماری های کبدی
6- تغذیه در بیماری های پانکراس
7- تغذیه در بیماری زخم پپتیک
8- تغذیه در بیماری ریفلاکس معده به مری
9- تغذیه در بیماری های التهابی روده (IBD) و سنرم روده تحریک پذیر (IBS)
10- تغذیه در سوء جذب و بیماری سلیاک
11- تغذیه در بیماران مبتلا به بی اشتهایی عصبی
12- حمایتهای تغذیه ای در بیماری ها تنفسی
13- تغذیه درمانی در افراد مبتلا به بیماری های روانی
14- کنترل وزن در بزرگسالان مبتلا به اضافه وزن و چاقی
15- تغذیه درمانی پزشکی در بیماران مبتلا به افسردگی
16- تغذیه درمانی در افراد مبتلا به بیماری های روانی ( اختلال خلقی )
17- تغذیه درمانی در بیماران مبتلا به اختلالات خوردن
18- رژیم درمانی در بیماران مبتلا به نارسایی مزمن کلیه
19- رژیم درمانی در کودکان و نوجوانان مبتلا به اضافه وزن و چاقی
20- مشاوره تغذیه و کنترل وزن در دوران بارداری
21- تغذیه در بیماران مبتلا به پرخوری عصبی
22- درمان تغذیه ای در بیماران قلبی و عروقی
23- رژیم درمانی در مبتلایان به اختلال قندخون ( پره دیابت و دیابت)
24- تغذیه درمانی در بیماران مبتلا به اسکیزو فرنی
25- تغذیه درمانی پزشکی در بیماران مبتلا به اختلال سوء مصرف مواد
26- حمایت های تغذیه ای در سوختگی
27- حمایت های تغذیه ای در بخش مراقبت های ویژه
28- خدمات مشاوره تغذیه در سالمندان
29- تغذیه در یبوست و اسهال