خدمات غذایی 

آموزش مداوم - تغذیه 

کارشناس تغذیه: شیما هادوی

 شیما هادوی- کارشناس تغذیه بالینی          تلفن داخلی:1037          اتاق:216

 

شرح وظایف:

1.    تهیه و تدوین برنامه عملیاتی سالانه واحد تغذیه بالینی معاونت درمان دانشگاه در راستای برنامه استراتژیک دانشگاه و برنامه های ابلاغی وزارت متبوع
2.    ابلاغ آخرین دستورالعمل ها، آیین نامه ها و بخشنامه های مرتبط واصله از وزارت متبوع به شیوه الزام آور از لحاظ اجرایی به مراکزدرمانی تابعه
3.    تشکیل جلسات توجیهی – آموزشی دوره ای برای کارشناسان تغذیه مراکز درمانی تابعه
4.    انجام بازدید های دوره ای منظم جهت اطمینان از پیاده سازی و اجرای دستورالعمل ها، آیین نامه ها و بخشنامه های مرتبط در سطح مراکز درمانی تابعه
5.    ارائه بازخورد به بیمارستان ها از بازدیدهای انجام شده
6.    پیگیری حل مشکلات موجود در پیاده سازی و اجرای دستورالعمل ها، آیین نامه ها و بخشنامه های مرتبط در سطح مراکز درمانی تابعه
7.    مدیریت و اجرای برنامه اعتباربخشی بخش تغذیه بیمارستانهای تابعه
8.    ابلاغ، مدیریت و نظارت بر اجرای ضوابط بخش تغذیه در بیمارستانهای تابعه
9.    نیازسنجی، برنامه ریزی و اجرای دوره ها و کارگاه های آموزشی- ترجیحا" مطابق با برنامه های آموزش مداوم تغذیه بالینی- جهت کارشناسان تغذیه بیمارستان ها و دفاتر مشاوره تغذیه و سایر پرسنل مرتبط در بیمارستانهای تابعه



استاندارد های رژیم درمانی:

1- تغذیه در بیماری دیسفاژی
2- تغذیه در پیشگیری از فشار خون بالا
3- تغذیه در جراحی معده
4- تغذیه در جراحی روده
5- تغذیه در بیماری های کبدی
6- تغذیه در بیماری های پانکراس
7- تغذیه در بیماری زخم پپتیک
8- تغذیه در بیماری ریفلاکس معده به مری
9- تغذیه در بیماری های التهابی روده (IBD) و سنرم روده تحریک پذیر (IBS)
10- تغذیه در سوء جذب و بیماری سلیاک
11- تغذیه در بیماران مبتلا به بی اشتهایی عصبی
12- حمایتهای تغذیه ای در بیماری ها تنفسی
13- تغذیه درمانی در افراد مبتلا به بیماری های روانی
14- کنترل وزن در بزرگسالان مبتلا به اضافه وزن و چاقی
15- تغذیه درمانی پزشکی در بیماران مبتلا به افسردگی
16- تغذیه درمانی در افراد مبتلا به بیماری های روانی ( اختلال خلقی )
17- تغذیه درمانی در بیماران مبتلا به اختلالات خوردن
18- رژیم درمانی در بیماران مبتلا به نارسایی مزمن کلیه
19- رژیم درمانی در کودکان و نوجوانان مبتلا به اضافه وزن و چاقی
20- مشاوره تغذیه و کنترل وزن در دوران بارداری
21- تغذیه در بیماران مبتلا به پرخوری عصبی
22- درمان تغذیه ای در بیماران قلبی و عروقی
23- رژیم درمانی در مبتلایان به اختلال قندخون ( پره دیابت و دیابت)
24- تغذیه درمانی در بیماران مبتلا به اسکیزو فرنی
25- تغذیه درمانی پزشکی در بیماران مبتلا به اختلال سوء مصرف مواد
26- حمایت های تغذیه ای در سوختگی
27- حمایت های تغذیه ای در بخش مراقبت های ویژه
28- خدمات مشاوره تغذیه در سالمندان
29- تغذیه در یبوست و اسهال